Učestvujemo na Transport Logistic Mihnen 2017. sajmu

By | News | No Comments

„Standard Logistic“ doo biće ponovo prisutan kao izlagač na najvećem i najbitnijem svetskom sajmu logistike „ Transport Logistic“ u Minhenu u periodu 9. do 12. maja 2017. godine,

Još jednom kompanija „Standard Logistic“ će prezentovati svoje usluge iz oblasti transporta i logistike železnicom,  i to sa posebnim osvrtom na transport opasnih (RID) materija i petrohemijskih proizvoda. Ovom prilikom trudićemo se da predstavimo našu kompaniju u najboljem svetlu i potvrdimo ulogu lidera u transportu RID roba želenicom u ovom delu Evrope.

Posetite nas na Minhenskom sajmu na  štandu 442 u Hali B5!

Preuzmite vaučer za učešće: VAUCHER za sajam.

 

Nova vagonska flota

By | News | No Comments

1

Obaveštavamo Vas da od početka ove godine smo počeli sa modernizacijom naše vagon flote koja je u ovom trenutku oko 450 vagon cisterni.
Od 01.01.2015 imamo novih 50 vagon cisterni sa godinom izrade kraj 2014.sasvim novi iz radionice .

Ovi vagoni su potpuno moderno opremljen sa najnovijim tehničkim dostignućima , potpuno sposobni za prevoz i utovar / istovar u svim modernim objektima u zapadnoj i istočnoj Evropi .

Read More

Nova manevarska lokomotiva

By | News | No Comments

new-machineNaša nova manevarska lokomotiva je već aktivna u Srbiji.

Sa motivom da izađemo u susret svim željama i potrebama naših klijenata redovno obnavljamo i dopunjavamo naša transportna sredstva. Ovu lokomotivu smo kupili zbog povećanog obima lokalnog posla u Srbiji.