Standard Logistic

Transport železnicom, drumom, rekama ili morem.
Od nas možete da unajmite ili kupite teretne vagone (ako mi nemam dovoljno naših vagona na raspolaganju, uvek smo u mogućnosti da unajmimo po potrebi od naših partnera)
Na usluzi su vam naši kao i iznajmljeni kamioni. Uvek imamo i barže uposlene za nas, na bazi iznajmljivanja na duže vremenske periode
Održavanje transportnih sredstava (popravka i održavanje vagona, kontainera, barži, cisterni…) Mi ćemo vam preporučiti mesta na pretovar u Srbiji bazirano na planu mikrodistribucije unutar Srbije.
Pravimo ponudu baziranu da različitim vrstama prevoza i predlažemo optimalnu opciju
Efikasnom izvedbom i optimalnom rutom štedimo vreme i novac

Nudimo najbolje skladišne i transportne kapacitete, maksimalnu iskorištenost sredstava i prostora, (npr. vagone iznajmljujemo na mesečnom nivou ali te vagone koristimo više puta u toku meseca tako da cena rente znatno pada, takođe primenom našeg plana transporta koristimo manje vagona od konkurenata, tako da imamo i tu dodatne uštede)
Nudimo kompletnu logističku uslugu od vrata do vrata, Vaš posao je samo da nam prikažete vaše transportne potrebe a mi ćemo vam izračunati fiksnu cenu u eurima/mesečno tako da imate bolji uvid u cene.
Nudimo kompletnu uslugu logistike , inženjeringa i konsaltinga.

Glavne aktivnosti Standard Logistic-a su železnički transport, iznajmljivanje i nabavka vagon cisterni, popravka vagona, menadžment raspoloživih prevoznih sredstava.